Je winkelwagen

Privacy Policy
Privacyverklaring iSmile®

iSmile® is een dochteronderneming van Wolfcom gevestigd en statutair ingeschreven onder KVK nummer 75754754, gevestigd aan Florijnstraat 20 4879AH Etten-Leur, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 

iSmile® neemt grote verantwoording voor de veilige verwerking en omgang van privacygegevens. Wij zijn ervan bewust dat je met het bezoeken van deze website het vertrouwen in ons stelt. Wij vinden het noodzaak om uw privacy en gegevens te beschermen. In dit privacy statement is inzichtelijk gemaakt welke gegevens wij verzamelen wanneer je gebruik maakt van onze website. Het privacy statement zoals weergeven is enkel van toepassing op de diensten van iSmile®.

Contactgegevens:

www.official-ismile.com

Florijnstraat 20 4879AH Etten-Leur

Mick Geelen is de Functionaris Gegevensbescherming van iSmile® . Wij zijn te bereiken via info@official-ismile.nl

gevestigd en statutair ingeschreven onder KVK nummer 75754754, Wolfcom

1.0 Persoonsgegevens die wij verwerken

iSmile® verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Bankrekeningnummer

2.0 Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16

  1. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun

kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via klantenservice@official-ismile.nl , dan verwijderen wij deze informatie.

Daarnaast hebben wij geen intentie en zien wij geen nut om bijzondere en/of speciale persoonsgegevens te verwerken en zullen wij derhalve niet vragen naar dergelijke informatie

3.0 Met welk doel en op basis van welke grondslag wij

persoonsgegevens verwerken

iSmile® verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden (bij toestemming) van onze nieuwsbrief, reclamefolder, blogposts & speciale acties.
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren.
  • iSmile® verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Wij gebruiken je voor- en achternaam, adres, telefoonnummer en e-mailadres bij bestelling indien dit nodig is. Denk hierbij aan missende gegevens welke ons ervan weerhouden de bestelling te kunnen versturen. De adresgegevens worden enkel gebruikt om de bestelling te versturen. Jouw naam en bankrekening worden gebruikt om zorgvuldig gemaakte betalingen en/of terugboekingen te verwerken. Je e-mailadres gebruiken wij (bij toestemming) om je accuraat te kunnen informeren over interessante blog posts, speciale acties & eventueel nieuwsbrieven. Je hebt het recht om je hiervoor af te melden. Je kunt mailen naar klantenservice@official-ismile.nl om dit te regelen

4.0 Geautomatiseerde besluitvorming

iSmile® neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van iSmile® tussen zit.  iSmile® gebruikt geen geautomatiseerde computersystemen.

5.0 Hoe lang we persoonsgegevens bewaren en waarvoor

iSmile® bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. De persoonsgegevens welke wij bewaren (zie 1.0) hebben wij nodig om accuraat, tijdig en kwalitatief uw bestelling in orde te maken. Door middel van verstrekking van deze gegevens kunnen wij je bestelling bezorgen en je indien nodig hierover proactief informeren.  iSmile® behoudt het recht en verstrekt persoonsgegevens (zie 1.0) ook aan derden enkel en alleen indien dit nodig is voor de afwikkeling van jouw bestelling. Derden hierin kunnen bijvoorbeeld de logistieke partner en/of de verwerkende partij vanuit deze partner zijn. Gegevens worden voor 48 maanden bewaard.

6.0 Delen van persoonsgegevens met derden

iSmile® verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

7.0 Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

iSmile® gebruikt functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. iSmile® gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Wij vinden transparantie in ons beleid van groot belang. Zie daarom voor een extra toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

8.0 Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door iSmile® en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevens overdragen van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar klantenservice@official-ismile.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen twee weken, op jouw verzoek . iSmile® wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-deautoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

9.0 Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

iSmile® neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@official-ismile.nl onder attentie van het volgende onderwerp regel: melden misbruik persoonsgegevens.

10.0 Mogelijke aanpassingen op deze verklaring

Deze verklaring heeft een correlatie met de website. Eventuele aanpassingen mutaties van de website kunnen gevolgen hebben voor deze verklaring. Derhalve adviseert iSmile® deze pagina continuerend te raadplegen.

11.0 Vragen?

Wellicht een beetje ingewikkeld? Geen enkel punt. Heb je alsnog vragen over het privacybeleid van  iSmile® neem dan gerust op met klantenservice@official-ismile.nl onder de vermelding van: ‘’Vragen privacybeleid’’.



Bestelling & Levering

Veelgestelde vragen over bestelling en levering

Wat is de status van mijn bestelling?

Zodra de betaling is gelukt ontvang je dezelfde dag nog een e-mail van ons met een bestelbevestiging. Indien je deze e-mail niet hebt ontvangen gelieve eerst in je ongewenste inbox te kijken.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wanneer je voor 16:00 besteld zal de bestelling 94% van de gevallen de volgende werkdag in huis zijn. De maximale levertijd bedraagt 3 werkdagen. *** De bezorgtijden zijn enkel indicatief en kunnen helaas geen rechten aan worden ontleend. iSmile is hierin afhankelijk van onze logistieke partner. ***

Hoe kan ik mijn bestelde producten retourneren?

Bij iSmile hanteren wij een 30 dagen tevredenheidsgarantie. Wanneer je het pakketje hebt ontvangen mag je het artikel uitproberen zoals je dat ook in de winkel zou doen. Mocht het artikel toch niet helemaal aan de wensen voldoen mag je deze conform de omschreven uitgangspunten van ons retourneringsbeleid aan ons retourneren. Retourneren binnen 30 dagen na aankoop is gratis. Lees ons retourbeleid goed door alvorens je retour aan te melden. Het aanmelden van je retour doe je door contact op te nemen met klantenservice@official-ismile.nl onder vermelding van je ordernummer.

Ik heb geen bevestiging gekregen, wat nu?

Het kan zijn dat de bevestigingsmail in je spam folder terecht is gekomen. Check eerst je spam folder. Wanneer je hierin ook niks hebt gevonden kan het zijn dat de betaling niet is doorgekomen. Check eerst je bankafschrift. Bij twijfel neem gerust contact met ons op middels info@official-ismile.nl. Wij zijn er om je te helpen! Geen zorgen!

Mijn pakketje is nooit aangekomen, wat nu?

Wij versturen pakketten middels PostNL. Het kan zijn dat er iets is misgelopen of dat je pakketje vertraagd is. Heb nog even geduld. Wanneer het pakketje niet is aangekomen neem dan gerust contact met ons op. Wij sturen z.s.m. een nieuwe pakketje op!

Waar leveren jullie?

iSmile levert gratis in geheel Nederland & België. Levering in andere Europse landen zijn op aanvraag. Neem hiervoor contact op met info@official-ismile.nl

Ik wil mijn bestelling aanpassen, kan dit?

Wij hebben het fulfilment en logistieke proces volledig geautomatiseerd. Het kan dus zijn dat je order na bestellen al direct is verwerkt. Wij kunnen het daarom niet garanderen dat je de bestelling nog kunt aanpassen. Wanneer je dit toch wenst te doen kan je contact opnemen met klantenservice@official-ismile.nl

Betaling & Terugbetaling

Veelgestelde vragen over betaling en terugbetaling

Kan ik veilig betalen op jullie website?

Alle betalingen zijn volledig SSL Encrypted en uiterst veilig. Geen zorgen!

Waarmee kan ik betalen op jullie website?

Je kan gemakkelijk en 100% veilig betalen met iDEAL, PayPal, Klarna Pay Later, Credit Card, Belfius Direct Net, KBC/CBC of Bancontact.

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wanneer ontvang ik mijn geld terug?

De verwerking van een retourzending kan tot aan 10 dagen duren. Wanneer je retourzending is verwerkt wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort naar de bij ons bekende betaalgegevens. Wanneer je bestelling is betaald per bankoverschrijving, dan kun je je terugbetaling binnen 5 werkdagen op je rekening verwachten. Voor betalingen met PayPal en creditcard kan dit tot aan maximaal 14 dagen duren.

iSmile Whitening Kit

Veelgestelde vragen over de iSmile whitening kit

Zijn de iSmile producten veilig om te gebruiken?

Absoluut! de producten van iSmile zijn 100% veilig. Zoals bekend bevatten de producten van iSmile ingrediënten welke van natuurlijke aard zijn. De whitening lijn van iSmile bevat geen schadelijke peroxiden zoals andere aanbieders van tandenbleek producten. Concluderend vinden wij het bijzonder belangrijk de veiligheid van de eindgebruiker in acht te nemen. Heb je additionele vragen over onze producten neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Waarom kies ik voor de whitening kit van iSmile?

iSmile onderscheid zich van andere merken door 100% natuurlijke producten aan te bieden. Daarnaast worden al onze producten continuerend getest en verbeterd. Ook is de klantenservice van iSmile 24/7 te bereiken en zijn wij trendsetter in de tanden branche.

Bevat de whitening kit allergenen waarop ik moet letten?

De iSmile producten bevatten geen ingrediënten waarvan bekend is dat je er allergisch op kan reageren. Bij twijfel raden wij echter wel aan eerst bij je huisarts informatie in te winnen.

Hoe werkt de iSmile whitening kit?

Alle producten van iSmile zijn geformuleerd voor jou om snel, gemakkelijk maar vooral veilig thuis of on the go je tanden te bleken. Samen met mondhygiënisten en onze leverancier hebben wij een speciale natuurlijke samenstelling geformuleerd. De whitening producten zijn peroxide vrij en helpen vlekken voorkomen, de tanden sterker te maken en geven jou een stralende lach.

Hoe gebruik ik de iSmile producten?

Afhankelijk van het product dat je bij ons hebt besteld krijg je een duidelijke uitleg meegestuurd. Ons meest verkochte product, de whitening kit, wordt geleverd met 3 whitening gel pennen, een bitje ontworpen door mondhygiënisten en een kleurenkaart. Het bitje is one size fits all dus je kan gemakkelijk starten. Draai wat whitening gel in het bitje. Connect het bitje met je telefoon en de bleekbehandeling begint. Na 16 minuten stopt de behandeling automatisch. Herhaal de behandeling dagelijks tot het gewenste effect is behaald.

Hoe lang behoud ik de bleek resultaten?

Na je eerste volledige behandeling houden resultaten gemiddeld 4 weken aan. Voor een langer resultaat kan je proberen minder koffie, wijn, thee & fruit te eten. Deze producten zorgen snel voor vlekken op de tanden. Voor langdurige resultaten adviseren wij herhaaldelijk gebruik met pauzes van 2 weken.

Is de iSmile whitening behandeling pijnlijk?

Gelukkig niet! iSmile combineert 100% natuurlijke veilige ingrediënten in een effectieve whitening formule. Gevoeligheid kan bij sommige mensen optreden.

Waarvoor zijn de refills te koop?

Wanneer je een whitening kit koopt krijg je alles wat je nodig hebt om je tanden te bleken. In de kit zitten 3 pennetjes met onze whitening formule. Deze pennetjes gaan langzaam op. Om geld te besparen en te voorkomen dat je iedere keer een nieuwe kit dient aan te schaffen bieden wij de refills ook los aan.

Welke leeftijd moet ik hebben om de iSmile whitening kit te gebruiken?

De iSmile whitening kit mag gebruikt worden vanaf 12 jaar. Ben je jonger dan 18 jaar dien je goedkeuring te hebben van je ouders alvorens te beginnen aan de whitening kit van iSmile

Hoe vaak moet ik de whitening kit gebruiken?

Het maximale resultaat behaal je door je suiker, koffie, thee, alcohol & fruit consumptie te matigen gedurende de behandelingsfasen. We raden aan om de whitening kit 7 dagen op rij voor het slapen gaan te gebruiken.

Waar is het mondstuk van gemaakt?

Het mondstuk is samen met mondhygienisten ontwikkeld en vervolgens geproduceerd met medisch plastic. Hierdoor is het bitje uiterst flexibel en hygiënisch. One size fits all!

Ik krijg veel speeksel tijdens het gebruiken van de Whitening Kit, is dit normaal?

Het is normaal dat je overmatig speeksel in je mond krijgt gedurende de behandeling. Dit heeft absoluut geen effect op het resultaat. Mocht je het vervelend vinden dat je veel speeksel in de mond krijgt kan je de behandeling pauzeren en het speeksel in de wasbak uitspugen. Zorg er voor dat de gel niet van je tanden af gaat tijdens het pauzeren.

iSmile Tandsteenverwijderaar

Veelgestelde vragen over de tandsteen verwijderaar

Hoe werkt de iSmile tandsteen verwijderaar?

Tandenpoetsen en spoelen met mondwater is helaas niet voldoende om de mond goed te verzorgen. De tandsteen verwijderaar is een simpel maar uiterst sterk product wat ultrasone vibraties combineerd met RVS hulpstukken welke de tandarts ook gebruikt. Neem de tandsteen verwijderaar in de hand, haal de beveiliging van het artikel af & het apparaat begint te trillen. Plaats het trillende metaal zachtjes maar overtuigend op het tandoppervlak en begin de reiniging.

Is dit product veilig te gebruiken?

Alle producten van iSmile zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en eisen.

Wat is het verschil tussen de ISM2199 & de iSM7799?

De 7799 is de opvolger van de 2199 en is net wat anders in de zin dat deze nog sneller trilt en hiermee gemakkelijker het tandsteen reinigt. Beide modellen volstaan prima. De iSM2199 is de keuze van onze klanten gebleken.

Ik gebruik dit product regelmatig. Hoef ik nu niet meer naar de tandarts?

Het reinigen van het tandsteen is slechts een van de vele belangrijke handelingen welke de tandarts uitvoert. Het is af te raden niet meer naar de tandarts te gaan wanneer je de producten van iSmile gebruikt. De producten van iSmile dienen supplementair gebruikt te worden naast het regelmatig bezoeken van de tandarts. Omdat je zelf je mondverzorging goed bij houd zal de rekening bij de tandarts echter wil veel lager uitvallen.

Het product gaat niet aan wanneer ik op de aan/uit knop klik.

Voor gebruik raden wij het ten strengste aan de bijgeleverde handleiding grondig door te nemen. De tandsteenreiniger is uitgerust met een beveiliging. Wanneer je de aan/uit knop voor 3 seconden ingedrukt houd zal de beveiliging er af gaan. Het apparaat begint te trillen en je kan beginnen met de reiniging.